Sosis d'us Grallers de Figueres

Index de temes del CD:

El sentiment i la complaença que encomana escoltar música tradicional, és un fantàstic complement per ajudar a retornar, als carrers i places del nostre país, la festa i la tradició.  Elements que forneixen una identitat cultural pròpia. 

La música tradicional es un llenguatge antic que, renovat i presentat amb una nova estètica, torna a adquirir plena vigència. Un llenguatge que serveix per fer gaudir als mes menuts, fer bellugar als més grans i engrescar als joves amb un bon esperit de testa, de participació i d’integració.
              

 El grup Ministrils del Raval optem de manera decidida per emprar aquest llenguatge. Amb ell, us oferim aquest disc en el que l’obra d'autor hi té un bon paper: tant d'autors de finals de segle passat i de principis d'aquest, com d'autors actuals del propi grup. En el disc també hi trobareu obres de restitució del nostre patrimoni etnomusical caigut en el desús i en l’oblit. Finalment, l’elecció de ritmes ballables, ben diferents, hi aporta la de la testa que ens agrada fer. Aquest disc s'ha fet amb rigorositat de  criteris, s'ha produït amb els millors mitjans tècnics i us el presentem amb el màxim bon gust de que som capaços.

Esperem i desitgem que pugueu gaudir d’aquest treball discogràfic tant com nosaltres, com a mínim. 

Ministrils del Raval,  28 de desembre de 1.996


Els temes:
La rumba del 5 de 9
Crits...!
La noia barcelonina
La coqueta
Postres de músic
Ball de novençans
Filomena
La pastoreta
Ball de Gitanes (fragment)
Treure ball cercle
Vals d'en Martí
Rigodon de Muntanyola
A Gratallops
Corrandes a la plaça
Adéu-siau


Per tornar enrera